Ekspertskærm

EKSPERTSKÆRM

Case story:

NYBORG Jobcenter

Praktikpladsen

CAT's koncept "Ekspertskærmen" kan bruges i utallige versioneringer, og her har vi i samarbejde med Den Grønne Boks i Odense Kommune, lavet formidling af erhvervs uddannelserne.

Du kan opleve at få en fortæling om de udvalgte erhvervs

uddannelser direkte via "Samtaler" med de virkelige elever fra de forskellige uddanelser.


Spørg feks. Kontorassistenten, Sosu assistenten, tømreren, kokken eller en anden af de 15 udvalgte elever om hvordan det er at vælge netop deres fag.

På den måde vil de unge uddannelses søgende få en uhøjtidig "Snak" med de forskellige fag, og give dem et indblik i hvad det vil sige at vælge netop den uddannelse.


Den tekniske løsning er en stand-alone løsning med 42" touchskærm, ekstern højtaler og Bright Sign afspiller. Den kan køre uafbrudt døgnet rundt, og efter strøm afbrydelse vil den starte op helt af sig selv.

Case story:

Forfatterskærme

-Forfatter skærme til de danske biblioteker

CAT har i samarbejde med Vejle bibliotek lavet konceptet omkring forfatterskærmen.

Du kan møde din yndlings forfatter på biblioteket og stille ham de 13 udvalgte spørgsmål.

Skærmene er 42" eller 50" skærme på højkant, så det føles som at stå direkte overfor forfatteren.


Igennem en årrække har vi allerede produceret 24 forfattere bla. Svend Åge Madsen, Søren Ulrik Thomasen, Kim Fupz, Leif Davidsen, Helle Helle, Benny Andersen samt mange flere.

Hvert år filmer vi 3 nye forfatter der automatisk kobles til de eksisterende skærme.


Skærmene er at finde på udvalgte biblioteker rindt i hele Danmark, og der kommer hele tiden nye til.


Se og oplev en digital udgave af forfatterskærmen lige her:

Forfatterskærme

Case story:

Den Gamle By

-Ekspertskærme i forskellige udgaver.

CAT har over 2 omgange leveret "Ekspertskærme" til Den Gamle by, dels til Baghuset med en "Håndværker" skærm og dels til Hjørring huset med "De dyr vi lever med".


De 2 skærme er vidt forskellige udgaver af Ekspertskærmen, og viser hvor fleksibelt den kan være.


Skærmen i Hjørringhuset er med den altid meget medlevende Biolog og fortæller MORTEN DD.


Skærmen tager udgangspunkt i den "Normale" Ekspertskærm, og er en 50" skærm på højkant, så publikum oplever en-en-fortælling i øjenhøjde.


Desuden har vi leget lidt med de grafiske elementer så "Knapperne" der aktiverer spørgsmålene er billeder af de dyr der fortælles om.Skærmen kan opleves live i Hjørringhuset i Den Gamle By.


Her et "Behind the scene" af video optagelsen:

I Baghuset  har CAT lavet en meget anderledes "Ekspertskærm", nemlig "HÅNDVÆRKERSKÆRMEN", her var ønsket at man skulle kunne se video af de redskaber der fortælles om, samtidig med at man kan se "Eksperten" fortælle.


Så vi gjorde har lavet det om til en almindelig skærm 16:9, hvor vi har flyttet "Eksperten" over i den ene side, hvilket der så gjorde plads til en Foto & Video fortælling i den anden side.


Skærmen kan opleves i Baghuset i Den Gamle By.


Se denne lille video optagelse af skærmen i brug, som starter ved Menu-loop, går til sprogvalg, går til håndværker og tilsidst til Redskabsvalg.